Oavsett vad - Timbuktu

2011-11-30 @ 23:32:09



@ school

2011-11-30 @ 12:23:34

Nu är jag frisk igen så nu är jag tillbaka i skolan! Håller på med filmprojektet nu, Maja sminkas och snart ska vi iväg och filma. Hörs sen när jag kommer hem =)

Puss alla fina


Love

2011-11-29 @ 22:15:36









weheartit.com

Tack...

2011-11-29 @ 21:54:08
...för allt du gör för mig Arni. Man säger inte tack tillräckligt ofta till folk tycker jag. Tacksam, det är man ju, men man tänker att andra vet det. Men det ska man inte ta för givet. Så tack älskling för att jag får ha dig i mitt liv. Tack för att du är min. Tack för att du är så underbar. Tack för att du är min bästa vän. Tack för att du alltid finns där. Tack för att du finns.

Jag älskar dig ♥

Only half a breath left

2011-11-29 @ 20:07:44

Tips: Superbra schampo & balsam!

2011-11-29 @ 19:07:46
För ca 2 veckor sedan köpte mamma hem TRESemmés schampo och balsam... och jag måste erkänna att jag varit ytterst tveksam till dessa "frisörprodukter" som finns i vanliga affärer. På reklamerna tycker jag att det har sett så himla överdrivet ut och trott att det bara varit vilseledning. Men TRESemmés schampo och balsam "naturals" är faktiskt grymt bra! Sedan jag började använda det så har mitt hår blivit mycket mera glansigt och mindre "frissigt". Jag har till och med kunnat ha mina naturliga lockar utan att fixa dem alls på grund av att håret blivit så pass mindre frissigt. Jag har även märkt att min hårfärg hållt mycket bättre med det schampot än andra vanliga schampon (brukar ha Schwarzkopf som enligt mig är det bästa märket annars).

Kanonprodukter med andra ord!! Luktar dessutom väldigt fräscht tycker jag :D Värt ett försök?



Glitter diva

2011-11-29 @ 16:14:57


-

2011-11-29 @ 13:32:33


weheartit.com

Shoppat julklappar, check!

2011-11-29 @ 12:30:40
Helt sjukt att kunna säga detta, men jag har handlat färdigt alla mina julklappar! :o Jag tänkte att jag skulle vara ute i god tid i år så jag inte skulle behöva springa runt i panik i sista minuten för att jag inte hittat något eller för att jag gjort av med pengar på annat. Jag och Arni var på stan igår och då hittade både jag och han julklappar till alla som vi skulle köpa till, världens flyt! Känns superbra, så nu är det bara att längta till julafton kvar! :D

Idag är däremot ingen bra dag. Jag skulle börjat med filmprojektet till Bävergalan i skolan idag, men jag är sjuk. Vilket INTE är bra med tanke på att jag skulle ha huvudrollen.. Maja fick den istället men jag tror att hon kommer göra det minst lika bra, om inte bättre! Dock så fruktansvärt tråkigt att jag inte kunde vara med.. Får se när jag kan komma tillbaka till skolan men hoppas på så fort som möjligt så jag får vara med vid inspelningen iallafall med min underbara grupp. We rock!

Har legat hela morgonen och sovit/kollat på film omvartannat. Nu tänkte jag sova lite till sen kanske ta en lång värmande dusch och hoppas på att må bättre. Ibland gör sömn, vila och dusch underverk. Förresten så lovar jag att försöka skärpa mig angående den kassa uppdateringen här på bloggen. Jag har så sjukt svårt att komma tillbaka till bra uppdatering efter att jag slarvat, för då vet man inte var man ska börja liksom.

Men ha det bra så länge så hörs vi senare idag! Och lycka till min grupp om ni läser det här!



8 månader idag!

2011-11-27 @ 20:59:59
Älskar dig ♥


Freeeedag!!

2011-11-25 @ 19:43:33
ÄNTLIGEN FREDAG! WOOOOOHOOOHOHO

Är såå lycklig att det är helg :D Nu kan jag äntligen passa på att göra allt det jag inte hinner på vardagarna. Så nu jävlar ska det börjas med storstädning av min svinstia till rum! Efter det så blir det idolmys!

Hörs sen alla fina


Matte B
2011-11-21 @ 19:41:36

Hej alla fina!

Jag ligger nu i sängen och målar naglarna och pluggar matte eftersom jag har prov imorgon, usch.. Det är verkligen hur mycket som helst att kunna och jag blandar ihop allting. Får hoppas på det bästa. Satt uppe till 1 igår natt och gjorde färdigt 2 av 7 andra skoluppgifter som jag också har att göra...

Snart börjar ensam mamma söker, äntligen sista avsnittet då man får veta vilka de väljer :D har följt det slaviskt sen det började hahaha.. Halvpinigt

Nu ska jag jobba lite till innan det börjar, puss så länge!

 


Snön, var är du?

2011-11-20 @ 21:15:08
Längtar sååå efter massor av julmys med min pojke!
Ska det vara såhär kallt så kan det lika gärna komma snö, eller vad tycker ni? Visste ni förresten att det är första advent nästa helg? Åh, snart är det jul! Fast fram tills dess måste jag slita som ett djur med skolarbete. Har 7 olika uppgifter att göra + 2 prov på 4 veckor, holy crap. Kan bli svettigt det hära. Ingen kommer njuta mer än jag på jullovet kan jag lova! På tal om skolarbete så ska jag göra en uppgift + plugga till mattprov nu. Hörs senare </3


Hahaha!

2011-11-20 @ 21:07:35
Detta är jag och Arni på kvällen när han är påväg att kittla mig till döds och jag är alldeles för trött! Haha :D



En månad mindre!!

2011-11-18 @ 08:02:31

Idag är det den 18e, vilket betyder att det nu bara är 5 månader kvar tills jag blir 18! Wooooohoooo!!

Tänker göra inlägg varje 18e och tagga mig själv ;) go jenfis, snart så!


Berry Love

2011-11-16 @ 22:01:44

Jag tänkte bara tipsa om ett jättefint nagellack som jag köpte på H&M förra veckan. Har letat efter ganska ljusrött nagellack, för jag passar inte alls i typ blodrött. Hittade iallafall detta på H&M, på den där avdelningen där finns lite "barnsligare" smink ni vet? (Det syns lite på flaskan). Det kostade bara 19:-!!! Helt sjukt. Det ser dessutom ut att vara mera i de här behållarna än i de vanliga behållarna därifrån som är lite fyrkantiga. Det finns såklart ljusrött nagellack bland de fyrkantiga behållarna med, men man ska ju inte vara dum och köpa dem när det finns bättre för en billigare peng på samma affär ;)

Jag var lite skeptisk på kvalitén först med tanke på det billiga priset, men det var jätteenkelt att applicera och jag reagerade på att det blev en ovanligt jämn och fin färg. Det blev inga ränder alls som det kan bli av vissa nagellack! Vad det gäller hållbarheten så vet jag inte än, för jag målade på det för första gången igår. Hittills verkar det dock ha vanlig "helt ok" kvalité som de flesta nagellack har.

Rekommenderas verkligen iallafall!


Sopslut

2011-11-15 @ 22:35:00

Hej alla fina!

Ligger i sängen nu, helt sopslut. Så sjukt hur trött man kan bli av att göra skolarbete! Det blev en lååång dag för mig i skolan idag, började med 3 timmar matte direkt på morgonen och sen svenska 3 timmar plus klassråd en timme. Slutade därför halv 5, tungt..

När jag kom hem så lagade jag och mamma lax med quinoa och nån jättegod sallad, sen har jag vilat nästan hela kvällen. Tänkte vara flitig och jobba massa matte idag eftersom jag har prov nästa vecka, men hjärnan var för trött... Nu ska det bli riiiktigt skönt att sova! Saknar dock min älskling, jobbigt att sova ensam.

Godnatt på er mina kära, hörs förmodligen imorgon =)


Tips vid hårtvätt!

2011-11-15 @ 13:10:28
Jag är absolut ingen expert inom skönhet eller hårvård, men jag brukar sitta och läsa om det ibland eftersom jag helt enkelt är intresserad. Bland annat så läser jag mycket om hårvård eftersom jag har långt hår som lätt blir slitet. Jag hittade några bra tips som man kan tänka på när man tvättar håret som jag gärna vill dela med mig av =)


1. Tvätta inte håret dagligen. Schampo sliter på håret och din hårbotten kan börja överproducera olja, så den blir fetare.

2. Samla inte all hår mitt på huvudet till ett stort trassel när du schamponerar. Du får bara tovor som sedan måste redas ut. Låt håret hänga löst nedför ryggen. Ta lite schampo i handflatan, gnugga upp ett skum, och applicera på hårbotten. Schamponera längden sällan, det räcker med att schampot sköljs igenom längden.

3. Massera gärna hårbotten försiktigt. Om du har tjockt hår och har svårt att massera hårbotten vid tvätt, så gör det i torrt hår innan du tvättar.

4. Applicera balsam från öronen och nedåt. Balsam på hårbotten kan göra att håret blir fett tidigare eller bara ser fett ut. Var extra noga i topparna.

5. Använd inte för hett vatten, utan ljummet-varmt vatten. För varmt vatten kan irritera hårbotten och göra att du tappar mer hår vid tvätt.

6. Avsluta med att skölja håret (men inte hårbotten) med iskallt vatten för att få glans. Du kan fylla en flaska med vatten och 1-3 matskedar äppelcidervinäger och hälla lite över längden, skölj sedan noga (lukten försvinner när håret torkar). Båda dessa trick stänger hårstråna och gör håret blankt och mjukt.



Resultat av hårfärgning!

2011-11-12 @ 19:54:38

Ja nu är jag svarthårig igen, känns skönt. Passar faktiskt bäst i det. Vore roligare om man passade bäst i sin naturliga hårfärg så man slapp färga haha :D

Nu ska jag iväg. Ha en bra lördagskväll allihopa!


Go black!

2011-11-11 @ 23:20:58

Hej alla fina!

Sitter nu med svart hårfärg i för typ.. Tusonde (?) gången :D mitt hår är så drygt att det typ inte vill behålla färgen fast den är permanent.. Det blir typ mörkbrunt efter bara några tvättar, så jag måste färga både utväxten och hela håret varje gång. Har hittat bästa färgen hittills nu iallafall, typ rocksvart :D fast knappt den håller på mitt jobbiga dryga hår, och då är det illa....

Ser fram emot att vara svarthårig åtminstone 2 veckor nu iaf hahaha ;)

Här är färgen jag använder (dagens smygtips?):




Sveriges största stoltheter.

2011-11-11 @ 15:03:00




Brukar ni se på så mycket bättre på 4an på lördagar?
Om inte så har ni helt säkert hört talas om det. I år är min älskade Timbuktu med! Han ska "hyllas" på lördag, dvs att alla artister sjunger hans låtar. Tyvärr kommer jag missa det eftersom jag ska iväg, men jag ska spela in det och fyfan va jag ska sitta bänkad senare! Alltså Timbuktu och Promoe.. finns det seriöst bättre artister i Sverige? Jag vågar nästan kalla dem för magiker. De är utan tvekan Sveriges bästa rappare, tätt följa av Petter. Om man då slår ihop de 2 bästa rapparna och får dem att göra låtar tillsammans så kan det ju omöjligt gå fel, bevisligen. Det finns en video på youtube från Peace & Love i somras när Timbuktu sjunger "Mammas Gata" live med Looptroop Rockers (har lagt upp den här förut). Alltså varje gång jag kollar på den videon så ryser jag längs hela ryggraden, det är helt sjukt. Jag går ner på knä för dessa underbara människor.

I love you Mårten Edh & Jason Diakté.

Klicka HÄR för att komma till den underbara cover som Timbuktu gjorde i så mycket bättre förra veckan.

Go Linnea!!!

2011-11-10 @ 21:25:17
Måste bara tipsa om min fina vän Linneas UF företag! Hon säljer smycken på en hemsida som kallas "styleforlife". Det är riktigt snygga och billiga örhängen som hon gör helt själv, och alla pengar hon tjänar på det går till välgörenhet. Så gå in på hemsidan och kolla på örhängena eller läs mer om företaget! Hon har även en blogg om styleforlife som man hittar länk till på hemsidan.

Tryck HÄR för att komma till styleforlife :D





Helt ny design!

2011-11-09 @ 09:40:32
Som några av er kanske har hunnit se, så har min blogg legat nere. Det är för att jag helt och hållet gjort om min design, och har jobbat med det 2 dagar i väldigt många timmar. Jag har gjort om fler gånger än en vill jag lova! Har haft heeelt olika designer varje gång jag gjort en ny. Men tillslut blev jag nöjd med denna :D Är inte helt färdig ännu men det är bara små justeringar som ni kanske inte ens kommer märka när jag ändrar.

Såå skönt att äntligen vara färdig! Nu kan jag börja blogga som vanligt igen.

PUSS

Back to business...

2011-11-08 @ 12:55:29

Orkar inteee :'( tänk att spola 1,5 år framåt och bara ta studenten nuuu!


FREE SPIRIT

2011-11-07 @ 23:07:48


-

2011-11-07 @ 18:08:44

Dagens sminkning.
Vardagsenkel med en lätt sotning.
Skulle typ dö utan min liquid eyeliner, den ger en illusion av helt andra proportioner av mitt ansikte på nåt magiskt sätt.
Oj vad fjantigt poetiskt det där blev, men det gör detsamma.

Nu ska jag iväg på yoga, fred ut!



Dagens i-landsproblem.

2011-11-07 @ 16:52:54
Jeans.
Denna ständiga källa av frustration.

Jag kan seriöst inte använda jeans utan att känna mig ful eller obekväm. Svarta jeans går superbra, men inga andra. Jag vet inte riktigt vad mitt problem med jeans är, för jag tycker att vissa är sköna att ha på sig. Jag tål dem inte bara! Jag tror det är pga färgen, att de liksom nästan alltid är i någon nyans av blå. Det enda sättet jag kan matcha det med är att ha något svart som överdel, eller möjligen vitt. Men har jag vitt så känner jag mig för ljus och konstig eftersom det då blir blå och vit, vilket för mig är för ljusa färger att ha på sig totalt på en outfit. Det kan vara okej om jeansen är mörkblå men jag tycker det finns få snygga mörkblå jeans. Jag måste typ alltid ha nåt svart på mig, även fast det kanske bara är nåt litet haha. Svartstörning? ;) Jag tror att problemet ligger mycket i att jag inte tål när saker inte matchar. Jag kan t.ex. inte ha jeans, en svart tröja också vita strumpor till det, utan det måste isånnafall vara svarta strumpor eftersom tröjan är svart. Asjobbigt hahaha.. Så jävla skämmigt att jag faktiskt till och med ofta matchar mina underkläder till kläderna jag har på mig även fast jag är den enda som ser det haha... (Förutom my boyfriend då).

Vissa dagar bestämmer jag mig för att idag, idag ska jag banne mig ha jeans! Så tänkte jag imorse, hade till och med i förväg plockat fram mina favoritjeans (de enda jag tycker om av de typ 7 par jag har, kan man säga favorit då?) samt en av de tröjor som jag tycker är helt okej att ha till jeans. MEN trot eller ej kära vänner, så lämnade jag huset med svarta leggings. Alltså jag vet inte vad problemet är, det sticker i mina ögon när jag ser mig i spegeln när jag har jeans. Det ser... fel ut. Inte att jag har dåligt självförtroende och inte kan bära upp dem, utan det känns bara fel. Jag kan tycka jeansen är skitsnygga och sexiga och tjejiga och allt vad jeans ofta är när jag ser dem, men när jag väl har de på mig så tycker jag att jag ser pojkaktig ut och bara vill slänga på mig glitter och rosetter för att kompensera? Varför? Förstår inte detta.

Nån mer som har detta otroligt irriterande i-landsproblem?
Skulle seriöst inte överleva utan leggings och svarta jeans.



Snälla tomten..?

2011-11-07 @ 16:14:37


Hjärtat mitt

2011-11-06 @ 02:00:38

You complete me <3


C ya

2011-11-03 @ 14:28:21

Nu åker jag hem till min älskliiiiing!


Godmorgon!

2011-11-03 @ 10:50:01


Off 2 bellos place!

2011-11-02 @ 23:19:16

Nu åker jag hem till Bella och myser! Ha det bra så länge så hörs vi senare!

OBS det här inlägget skulle upp kl 18:50 men mobilbloggen vägrade funka..


Tillåt mig att presentera.....

2011-11-02 @ 00:23:13

.....min hjärndöda vän Annie!

Hahahahahaha finn ett fel! ;) vi pratade om att se skräckfilm hahahaha så störd


Just nu

2011-11-02 @ 00:21:52

Chill framför 2.5 men med mackor och en kopp té!


Long time no see

2011-11-01 @ 16:39:58

Hej på er!

Jag vet att jag har bloggat jättedåligt på sistone, men jag har helt enkelt inte haft något speciellt att blogga om. Vill ju att det ska vara någolunda intressant iaf när jag väl uppdaterar! Ville iallafall kika in här nu och säga hej. Har lov nu och det är superskönt. Ska spendera en del av lovet till att försöka göra färdigt några skoluppgifter som jag ligger efter med. Skönt att göra utan press från annat i skolan samtidigt :)

Imorgon blir det myskväll à la jenfis och bella, vilket jag ser fram emot såhäääääär mycket! Jättelängesen vi träffades nu så det är verkligen på tiden. Tror vi får stå för dagens bild!


RSS 2.0