Oh, happy day!

2013-05-30 @ 16:42:58
Idag blev jag klar med allt skolarbete som jag hade kvar!!! Har varit så sjukt effektiv så det är inte sant, världens bästa dag! Det enda jag har kvar är en halvtimmes muntlig redovisning imorgon att jag kan Photoshop, så är så gott som klar med hela gymnasiet nu. Sjukaste känslan!
 
Här är en lite halvcreepy/cool bild som Annah tog på mig idag när vi bockade av studiofotografering till Fotografisk bild A. Nu väntar jag på att klockan blir 6 så jag kan åka ner på stan och shoppa med mina fina tjejer!
 

Livet i 190

2013-05-28 @ 22:33:00
Hej på er och jag veeeet, kass uppdatering! Men jag har något som kallas studenten som jag kämpar för med blod, svett och tårar just nu samtidigt som jag jobbar. Så min fritid är ungefär lika med noll. Ha lite tålamod så kommer uppdateringen igång snart!! 
 
Nu har jag åtminstone kikat in och sagt hej. Woho. Puss!

We got the power

2013-05-22 @ 21:34:00
Loreens nya. Så bra!
 

River flows in you

2013-05-21 @ 20:14:00
 

Studentbal 2013

2013-05-21 @ 20:06:00
Här kommer lite bilder från balen i lördags. Allt var verkligen toppen, sällskapet var underbart och maten god. Kvällen avslutades med lite röj på dansgolvet, kanske första och sista gången man fick göra det i balklänning haha! Tack alla som var med och gjorde kvällen så bra!


 
 

Proteinrik chokladkaka

2013-05-21 @ 19:21:09
Här kommer ett litet recepttips från mig som jag hittade på en matblogg! Jag ändrade receptet något efter egen smak. Det är en proteinrik chokladkaka som man snabbt tillagar i mikrovågsugn. Kakan är inte den godaste jag ätit, och jag måste förvarna om att den smakar likt andra GI och LCHF bakverk (lite som en söt omelett). Men den stillar helt klart sötsuget, som oinbjudet smög sig på mig idag!
 
Proteinrik chokladkaka
 
2 Äggvitor
1 Msk kokosolja, smält
2 Msk kakao
1 Krm vaniljpulver
2 Krm bakpulver
2 Msk sötning (stevia, agave, honung eller liknande)
½ Tsk kaffepulver (frivilligt)
 
Vispa ihop ingredienserna lite lätt i en mindre, microsäker skål (jag använde en väldigt stor tekopp). Micra på högsta effekt i ca 2 min, tills kakan släpper på kanterna och börjar stelna. Akta dock så den inte blir torr, den ska vara lite kladdig! Gröp ur kakan med sked och lägg upp på en tallrik. Servera med exempelvis hallon och grädde (jag hade inte orken att vispa min grädde, haha!) Woila!

17/5-13

2013-05-17 @ 18:04:50
Denna dag har varit sjukt härlig!! Var i Boulognern hela eftermiddagen med Foto B klassen, sen tog jag en promenad själv och fotade lite. Nu är jag hemma och sitter och redigerar bilderna i Photoshop och väntar på grillat, helt klart en okej syssla en fredag! Senare ikväll ska jag färga mitt hår så det är fint inför balen imorgon. Ska bli så roligt, som vi längtat efter den dagen!

-

2013-05-16 @ 17:31:36

Mot fullriggaren för mysmiddag med mamma och lite fotografering!


Underbaraste älskling

2013-05-14 @ 22:21:54
 

Effektiv helg

2013-05-14 @ 10:54:55
Anledningen till att jag inte uppdaterat på hela helgen ser ni i rubriken! Har fått sjukt mycket vettigt gjort, så har inte haft tid helt enkelt. I lördags var jag på training camp på Furuvik nästan hela dagen, och fotade till min fotobok större delen av kvällen. Samma sak gällde i söndags, men då fick jag sluta på campet redan 13.30, så jag och mamma hann iväg en sväng till köpis. Där hittade jag studentskor och smycken till balen, vilket var väldigt välbehövligt! Dock saknas fortfarande balskor och balväska, så det måste jag hitta i lite halvpanik den här veckan då balen är redan på lördag. Tiden bara springer iväg, betygen sätts preliminärt i slutet av nästa vecka så då ska allt vara inlämnat. Panik! Men kämpar jag på ska det nog gå vägen.
 
Detta foto är från i fredags när jag var ut en sväng med familjen. Min fina syster <3

Fredag

2013-05-10 @ 23:02:59

Idag har jag äntligen börjat med min fotobok! Fotade ett 30 tal bilder varav 2 platsade i fotoboken, the typical life of a photographer ;) sen har jag pluggat, ätit underbart gott grillat kött och sedan cyklat iväg en sväng till Malin för att hälsa på henne och alla andra underbara som var där! Bevittnade bland annat mästerkocken Robin som grillade korv åt hela gänget, haha :D nu ska jag krypa ner i sängen, blir en tidig kväll idag för ska vara på Furuvik kl 9 imorgon bitti för training camp! Det ser jag fram emot!

Godnatt!


Sola

2013-05-10 @ 12:45:17

Dags att bättra på brännan!


Livet

2013-05-09 @ 22:21:00

Make Up Store

2013-05-09 @ 21:35:00
Idag har varit en sjukt jobbig dag... Jag vet inte exakt varför, det är bara en sådan dag. Som jag skrev tidigare idag har jag varit väldigt hängig, och har dessutom känt en väldigt olustig känsla inombords hela dagen. Ingen motivation till någonting, nästan nära till gråt. Det är väl stress som går upp och ner nu, med skolan och allt. Och i natt var ju första gången på några nätter som jag riktigt sov ut, och känslor av stress och liknande brukar komma ikapp mig när jag väl tar det lugnt. Jag försöker att inte kämpa emot känslorna dock, för jag vet att om de finns där så gör de förmodligen det av en anledning och behöver komma ut. Men det är så himla jobbigt att ha en dålig dag också vet man inte ens riktigt varför eftersom det inte ens hänt något...
 
Det var skönt att komma iväg lite på sminkkursen iallafall. Fick med mig fyra toppenprodukter hem:
 
1. Värmeskydd till håret "wetty"
2. Ansiktsvatten "treatment toner"
3. Ögonserum "tea eye gel"
4. Bronzingpuder "beam"

Torsdag

2013-05-09 @ 12:42:18

God morgon!

Jag känner mig sjukt seg idag, sov ca 10 timmar i natt så är väl därför. Sitter och har precis fixat i ordning naglarna iallafall, och ska strax ta bussen ner på stan. Jag ska nämligen på privat sminkkurs på Make Up Store idag, kul! Får se vad resten av dagen har att bjuda på, förutom det obligatoriska plugget då såklart.


PW

2013-05-08 @ 19:34:56

Tar en paus på allt plugg och ger mig iväg ut en sväng!


Onsdag

2013-05-08 @ 18:35:37

Livet med GI kost flyter på förvånadsvärt bra måste jag säga! Det är dag 3 idag och suget efter kolhydrater är i stort sätt helt borta redan, så skönt. Har även haft en väldigt bra pluggdag idag måste jag säga! Jag och Sanna blev klara med och lämnade in en stor uppgift, jag fick reda på att jag fått MVG på vetenskapliga rapporten och därmed är helt klar med svenska C, och fick reda på att jag kommer ha möjlihet att ta bort det IG som jag drog på mig under min sjukskrivning i fotografisk bild A! Det kommer jag kunna göra via min individuella fördjupning i medieproduktion, min fotobok. Så idag är en bra dag! Dock väntar nu mer plugg och jag är redan helt slut. Får se om jag kommer iväg på en PW sen också.


-

2013-05-07 @ 21:59:22

Har pluggat som en tok heeela dagen! Nu blir det kvällsfika a la GI innan sängdags. Pussss


Härliga måndag!

2013-05-06 @ 22:46:36

Jag har verkligen haft en toppen dag idag! Tog sovmorgon och la mig sedan i solen i ca 2 timmar, sååå skönt! Började även med GI kost idag, och känner redan stor skillnad. Jag mår mycket bättre i både magen och humöret. Dagen avslutades med världens underbaraste chakra & kriya yoga, och en stor kopp te. Nu kallar sängen på mig, skola imorgon!


Balfrisyr

2013-05-05 @ 17:49:15

Är hos min moster just nu och provar frisyr inför balen! Tror det kommer bli riktigt bra faktiskt, ska köpa massa små fina hårnålar med små strassblommor på också. Längtar!!


Världens bästa köp

2013-05-03 @ 18:25:47

Nu bär jag min käraste vän på handleden!


Fredag

2013-05-03 @ 13:53:43

En förkyld tjej ger sig iväg mot stan för att inhandla nödvändiga saker! Skönt med luft nu när jag tvingats varit hemma i 2 dagar!


Kvällstankar

2013-05-02 @ 22:44:00
Om någon gått in på min blogg för ett roligt inlägg just denna kväll så kan den bara skippa att läsa för nu vill jag bara skriva och typ skita i vilket!
 
På senare tid har jag börjat tänka väldigt mycket, så som man väl måste såhär inför studenten. Det är så otroligt mycket tankar på framtid. Vad ska jag göra? Vem vill jag vara? Är den jag är nu, verkligen jag? Vad kommer hända? Det är sjukt stora tankar som resulterar att jag gömmer mig i min musik likt Peyton Sawyer. Min älskade, älskade musik. Jag vore seriöst ingenting utan musiken, min värld skulle inte fungera. Jag trivs med att vara ensam, samtidigt som jag älskar att vara med mina vänner. Men jag antar att jag behöver mycket ensamtid nu. 
 
Jag har mycket att se fram emot. Balen, studenten, mitt sommarjobb på Furuvik och troligen Peace&Love (som jag förövrigt åker på endast för musiken, inte för att dricka som typ de flesta andra). Har jag nämnt att jag älskar musik? Haha! Min bästa vän. Även om jag har sjukt mycket att se fram emot så känner jag mig rädd. Mycket av det jag kände trygghet i och nästan tog för givet (med all rätt) under förra året har ryckts ifrån mig. Mycket har hänt och jag är lite omtumlad. Ändå trivs jag i att vara lite förvirrad, hur konstigt det än låter. Det är inte kul i längden att ha exakt koll på allt i sitt liv. Det enda jag vet är att jag alltid kommer vara jag, en tjej med ovanligt mycket skinn på näsan. Jag oroar mig inte för saker på samma sätt som jag gjorde när jag var yngre, nu funderar och reflekterar jag mest. Som om jag är ett vittne till mig själv och det som händer.
 
Jag har fått bevisat för mig själv hur otroligt stark jag är. Så mycket som jag gått igenom under min barndom och under min uppväxt önskar jag inte åt någon, men det har samtidigt gjort mig till den starka, självständiga tjej jag faktiskt är (som min otroooligt fina vän så lägligt påminde mig om). Så jag ångrar absolut ingenting samtidigt. Det känns konstigt att jag nu har påbörjat mitt sista år som tonåring. Man har ju varit det så otroligt länge? Jag tänker tillbaka på tiden på engelska skolan och källmur, med första pojkvännen, första fyllan, första gången hjärtat slets itu, första gången man bröt mot lagen, alla skratt och galna upptåg med vänner, all gråt... Så härligt. Men snart är det dags, att bli vuxen.
 
Bara att tänka mig att inte bo med min familj, speciellt mamma, känns jättekonstigt. Jag är ju så van att ha dem här jämt, om något händer. Klarar jag mig verkligen helt själv? Det gör jag säkert. Men det känns liksom lite svårt att andas när jag tänker på det, samtidigt som jag knappt kan vänta. Sjukaste känslorna jag varit med om! Livet går just nu i racerfart samtidigt som det står på paus. Så knäppt.
 
/En otroligt förvirrad, omtumlad, fundersam men lycklig tjej.

Mitt hjärta är en bomb

2013-05-02 @ 14:04:00
Jag har gått och dragit på mig en förkylning, såå tråkigt.. Det var verkligen jättelängesen nu jag var förkyld, så antar att det var min tur. Har superont i halsen och huvudet, kunde knappt sova i natt för jag låg och bara vände mig. Gissar på att jag hade feber då faktiskt! Blev såklart hemma från skolan iallafall. Det jobbigaste är att jag både har tandläkartid och astmakontroll imorgon, drygt att behöva boka om båda.. 
 
Jag sitter iallafall just nu och lyssnar igenom Looptroops nya skiva igen. SÅ BRA. Jag borde egentligen plugga men är alldeles för slut i huvudet. Tänkte städa lite iallafall och sen blir det väl att dra igång ännu ett avsnitt OTH och dricka min femte kopp te. Puss så länge
 
Albumet hittar ni hääär: Looptroop Rockers – Mitt hjärta är en bomb

Dagen efter

2013-05-01 @ 14:22:42

Det blev en rätt galen kväll igår trots att jag skulle vara duktig och nykter haha.. Ohållbart. Nu sitter jag iallafall ute i solen och äter frukost med min fina syster som äter lunch. Superskönt ute idag!


RSS 2.0