Sunny saturday

2014-03-22 @ 13:10:00
 
Men gosh vilket underbart väder det blivit helt plötsligt!! Strålande sol och snön håller på att smälta. Ganska sjukt att det var snöstorm bara för 2-3 dagar sedan och nu är det vårväder, haha! Välkommen till Sverige =)
 
Planerna för dagen är ganska oklara. Jag ska iallafall färga håret om en stund, och innan dess tänkte jag försöka hitta orken att städa mitt alldeles för stökiga rum. Jag är ledig idag så det kanske blir lite trevligheter med vänner mot kvällen. Vi får se! Tar dagen lite som den kommer. Just nu njuter jag bara av att ligga och lyssna på chillmusik i min alldeles för sköna säng.
 

Efter regn kommer solsken

2014-03-14 @ 12:02:36
Hej på er! Så mycket för att uppdatera varje dag, eller hur..?
Hahaha gud va less ni borde bli på mig. Jag har dock en väldigt bra förklaring. Jag har haft praktik hela den här veckan som gjort att jag behövt gå upp kl 5 på morgonen och gått och lagt mig 21.30 på kvällarna. Har inte haft så jättemycket tid till övers. Men det har varit sååå värt, trivs så himla bra och jag blev anställd igår!!! Jag jobbar mitt första pass idag och det känns så sjukt bra. Är så lycklig nu. Allt ordnar sig till slut =)

Dance that body into shape

2014-03-04 @ 11:19:00
Det är verkligen sjukt hur snabbt man märker skillnad när man dansar Zumba!! På denna bild kanske inte någonting med min kropp ser särskilt märkvärdigt ut (syftet med bilden är absolut inte att imponera någon), men jag personligen märker ju resultat på min egen kropp vilket känns väldigt roligt. Efter bara en månad med Zumba och styrketräning kunde jag öka samtliga benmaskiner med ca 10-15 kg, så snabba reslutat har jag inte fått av enbart gym vad jag kan minnas. Jag har såklart fortfarande långt kvar till dit jag vill nå, men jag tycker det här är en bra början.
 
Jag kände mig lite seg igår, det var första passet efter att jag varit sjuk en hel vecka. Men så brukar det alltid vara. Ikväll står Zumba in the circuit på schemat med Emelie. Jag längtar redan!
 

Young blood

2014-03-03 @ 09:33:24

Jag erbjöd någon handen. Han sa jag tar den i hemlighet.

2014-03-03 @ 09:25:00
Ny vecka. Jag har från och med nu målet att lägga upp minst 1 blogginlägg om dagen. Det borde inte vara allt för svårt. Efter att ha varit sjuk i princip hela förra veckan får jag nu gå tillbaka till att Zumba igen, vilket känns helt underbart! Zenzen är typ mitt andra hem these days, och jag älskar't.
 
Även fast vädret fortfarande är väldigt tråkigt med gråmulen himmel och slask, så börjar jag ändå känna att det inte är många månader kvar till sommar nu. Jag och mina tjejer planerar en resa till Göteborg vilket känns som precis vad jag behöver. Jag och Maria har ju biljetter till Håkan på Ullevi den 7e juni, och då tänkte några av mina kära jyskbrudar att de också kunde ta sig ner till Gbg samma helg så vi kan testa på utelivet där. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar till denna resa! Det är mitt syre för att orka denna gråa vardag.
 

Söndagsmys

2014-03-02 @ 21:53:10

RSS 2.0