Kreativ lördag

2013-12-29 @ 00:16:56



Idag har jag haft en riktig slappdag, det blir lätt så i mellandagarna. Har myst lite med musik och redigering av bilder. Vill att det ska bli vår nununu så jag kan bege mig ut och fota lite fina vårbilder. Det kliar i kreativitetsfingrarna!

-

2013-12-28 @ 21:56:23
Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
 
Vad jag bryr mig om nu
är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig
 
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

 

 
 

Jag kommer älska dig när jorden gått under

2013-12-22 @ 17:01:00
Igår var det dags igen, för den totala lyckan. Aldrig någonsin mår jag så bra eller är så lycklig som när jag står där på en Håkanspelning. Det är som att kliva in i en helt annan värld, där allt är bättre, finare och bara helt underbart. Bara du kan få hjärtat att slå dubbla slag, bara du kan få en att glömma alla världens problem. Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

3:e advent

2013-12-15 @ 15:45:30
Trots det tråkiga vädret med regn så har jag en väldigt mysig tredje advent, vilket jag hoppas att även ni har! Jag har precis mumsat på hemmagjorda saffransbiscotti och sitter nu och tittar på musikhjälpen. Just musikhjälpen tycker jag nästan är det bästa med hela december! Man blir så otroligt rörd av alla fantastiska insatser. Det värmer i hjärtat att se att det fortfarande finns så många fina och osjälviska medmänniskor bland oss. Extra rörd blir man ju av alla barn som engagerar sig, det ger verkligen hopp om framtiden.
 
Hoppas ni har en fortsatt bra söndag. Kärlek till alla! 
 

-

2013-12-14 @ 01:15:35
 
 
 

To you, I will always return

2013-12-14 @ 00:33:54
© Jennifer Delin

I see fire - Ed Sheeran

2013-12-14 @ 00:27:00

God is a DJ and life is a dancefloor

2013-12-12 @ 23:38:00
Jag såg nu att det kommit ut bilder från helgens bravader på Bankhuset! Det var seriöst en av de bästa festkvällarna jag haft någonsin, det hände så mycket roliga och sjuka saker så det är inte sant. Att vi stod på listan och fick gratis drinkbiljetter gjorde inte saken värre! Har levt på den kvällen hela veckan!
 
I övrigt har jag varit och kollat på lillesysters lucia idag. Vi var dock förkylda allihopa så det var inget piggt gäng som åkte hem i bilen sen. Det blev lite tomtegröt med julskinkemacka när vi kom hem iallafall, vilket var supergott! Sedan har jag spenderat kvällen med att titta på serien "Portkod 1321". Faktiskt riktigt bra serie, med bland annat han som spelade Ville i "Livet enligt Rosa" som en av rollerna! Om ni är sugna att kolla så kan ni göra det häääääär.
 
Hoppas ni haft en bra dag (: 
 
Puss
 
 

Ny design

2013-12-12 @ 15:23:12
Voila! Som ni ser så har jag gjort en del ändringar i bloggen. Jag satt mellan kl 01-04 i natt och bara kodade massor, haha! Men nu är jag grymt nöjd. Har ändrat bredden på bloggen med ca 200 pixlar (så nu blir det större och bättre bilder), har bytt profilbild, bytt teckensnitt och färg på vissa rubriker osv. Det som tog mest tid var att ändra bredden eftersom det är massor av olika koder det ska ändras i för att allt ska stämma med inlägg, header, menyn osv. Jag har fortfarande kvar att skriva en kort presentationstext om mig själv under profilbilden, samt ändra kommentarsfälten så det ser lite roligare ut när man ska kommentera. Det ändrar jag förmodligen någon natt framöver, är som mest effektiv då. Hoppas ni gillar nya designen!

Hur man sjunger som sin favoritartist

2013-12-11 @ 23:42:00
Jättebra tips verkligen om man vill förfina tekniken :)

 

108 dagar.

2013-12-11 @ 15:49:18
Nu har jag alltså varit arbetslös i 108 dagar. ETTHUNDRAÅTTTA. Fattar ni hur länge det är?! Börjar bli riktigt, fruktansvärt less nu. Jag är inte en sån person som bara sitter hemma och slöar heller, utan jag söker väldigt aktivt i massa olika städer, och har även gått runt och lämnat CV och personligt brev. Men INGET svar, någonstans. 

Jag satt och läste min gamla blogg i natt, den jag hade på Devote. Man ser på sättet jag skrev i den bloggen att jag i allmänhet var en gladare människa förr. Visst var det jäkligt tungt med allt skolarbete osv, men då var jag åtminstone med i en gemenskap. Jag hade rutiner, fick träffa människor varje dag. Nu är det i princip jag och mitt rum. 
 
Jag känner liksom hur all energi bara sakta men säkert sugs ur mig. Sover dåligt, har börjat bita ihop när jag sover så vaknar med spänningshuvudvärk. Känner mig rastlös och stressad på samma gång. Jag måste även vara jättenoga med min kost nu för har inte råd med gymkort och går knappt ut någonting förutom små promenader, så om jag inte äter jättenyttigt går jag upp i vikt direkt. Känner mig seriöst som en robot. Det enda roliga jag kan göra är att umgås med vänner/gå ut på helger, OM jag har turen att någon/några av mina vänner är ledig från jobb. Men det är inte alls säkert alla gånger. 
 
Fyfan, det är tufft. Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Jag kan gå i tusen olika riktningar men har ingen aning om vilken som är rätt eller bäst för mig. Det är så mycket lättare att veta vad man inte vill än vad man vill. Många människor kanske skulle säga att det är härligt att inte veta någonting om framtiden, att man kan göra lite vad man vill. Men just nu känner jag inte alls så. Jag är så förvirrad att det blir att jag står och bara trampar på samma ställe. Känns även som det går bra för typ alla andra utom mig. Typ som att det måste vara jag som är dålig för jag är den enda som inte lyckas få ett jobb. 
 
Seriöst vad kan jag göra som jag inte redan gjort? Hur länge ska jag behöva vara arbetslös? 108 dagar till? Värt att tillägga är att jag varit arbetslös i 108 dagar men fortfarande inte fått försäkringspengar. De väntar jag på några veckor till. Om jag lever knapert? Mhm.
 
Snälla någon, hjälp mig innan jag blir galen på riktigt. Jag vill ha mitt liv tillbaka.

Every inch of my skin is crying for your hands

2013-12-11 @ 02:20:00
Alltså avlider. Älskar Kan Dees tryck så sjukt mycket! Har alltid velat ha detta linne, fast modellen med vanlig skärning i ryggen. Så gissa vad som står högst på önskelistan denna jul?

Today I wear this

2013-12-04 @ 14:11:38
Har på mig en av mina absoluta favoritoutfits idag. Vinröda leggings med skinndetaljer på sidorna och animalprint topp. Båda från Åhléns!

Jobbsök + drömhelg

2013-12-03 @ 14:32:00
Mitt glamourösa liv som jobbsökande fortsätter.... Gissa varför det inte blir någon uppdatering?
 
Looptroop var SÅ SJUKT GRYMMA i helgen iallafall!!! Jäklar vilket drag. Jag och Annie lyckades hamna allra längst fram, på bästa platsen dessutom där det inte var några högtalare i vägen. Det blev försenat en hel timme men det gjorde ingenting när de väl klev upp på scenen. Hade väntat i 5 år på detta så lyckan var ju total. Efteråt gick vi fram och tog bild med Promoe, Supreme och Cosmic, och jag stod och pratade en stund med Promoe ang. att jag försökt få dem bokade till Gävle. Riktigt roligt!! 
 
Underbart med en liten roadtrip, tycker alltid det känns uppfriskande att få komma bort en stund. Dessutom väldigt trevligt att få träffa vår kära vän Matilda som vi sov hos! När jag kom hem på söndagen var det julbak för fulla muggar som stod på agendan hemma då det var första advent. Superhärlig helg!
 
Det är inte särskilt bra bilder eftersom jag knäppte med mobilkameran, men det gör mig inget!!

RSS 2.0