God morgon

2012-10-31 @ 11:57:53

Jag har precis ätit frukost och ligger nu och slappar galet i sängen. Sååå skönt att vara ledig!! Kollar på kassa 7th heaven för det finns inget annat, men det gör inget för jag är glad ändå :D senare ikväll väntas mys med bästa brudarna, längtar nå enormt!
Nä nu ska jag fortsätta göra exakt ingenting ;) hörs sen!


Jag lever!

2012-10-30 @ 19:16:05
Hej på er!
Tro det eller ej men jag lever, haha. På senaste tiden har jag verkligen inte haft någon ork alls att blogga. Det har varit lite så sedan jag skaffade Twitter, kanske låter som ett konstigt sammanträffande men där skriver jag mycket av det jag tänker på vilket jag gjorde på bloggen förut. Så Twitter i kombination med Instagram är nog anledningen till mitt bristande bloggande. Men jag ska försöka bättra mig, för jag får ju inte glömma bloggen helt och hållet, right?

Så vad händer i mitt liv? Jag har höstlov, eller är det jullov? Kändes som jullov igår då den första snön kom! Det snöade helt sjukt mycket! Dock hade all snö smält tills idag så nu är det återigen höstlov, haha. Något jag ser fram emot på detta lov (förutom att soooooova) är Annah och Jens halloweenfest på fredag! Tror det kommer bli grymt kul! Tänker inte säga vad jag ska klä ut mig till dock. Ska försöka fota en del så det finns lite roliga bilder att lägga upp här sen :D
 
På tal om roliga bilder så skrev jag i mitt förra inlägg att vi skulle på Björn på Allstar, och det fanns en vimmelfotograf på plats där som fotade oss. Är jättebesviken på att bilderna nu 2½ vecka senare fortfarande inte har kommit upp! Superdåligt tycker jag, hade varit roligt att ha bilderna därifrån. Dock var kvällen i sig sjukt rolig trots brandlarm och allmänt kaos inne på Allstar, så det kommer man minnas länge.
 
Gud vad rörigt det känns när man ska skriva efter ett uppehåll på flera veckor... så jag avslutar här. Har tänkt göra ett inlägg om mina favoritskönhetsprodukter iallafall, så fort jag orkar fota! Ska försöka få det gjort denna vecka ;) Herregud vad ni borde bojkotta min blogg alltså haha. Är glad om nån fortfarande läser iallafall!

Puss

Tagga!!!!

2012-10-11 @ 18:56:00
Imorgon är det äntligen dags att få se vår älskade gosbjörn igen!
Hoppas verkligen det är lika bra som sist, är så sjukt taggad! GAAAAAAAAAAH

Nya skal!

2012-10-09 @ 22:37:00
Titta vad som damp ner i brevlådan idag :D Två väldigt olika skal men grymma båda två! Dock så såg "keep calm.." skalet inte alls ut som på bilden när jag beställde, men det funkar. Har det rosa på just nu!
 

Den här stan drar ner oss till botten av ån

2012-10-08 @ 18:11:39
"Dom måste lära sig gå", det är vad folk säger när det är vi två.
Vi måste härifrån, den här stan drar ner oss till botten av ån.

Och dekadensen är hård, alla mina vänner har gett upp sömn.
Dekadens är så svårt, och jag har aldrig fångat en enda dröm.
Och jag står framför spegeln,
jag vill förändra allt, och allt som jag ser i den.
Du har vart ute i världen i flera  år,
när jag stannade på mitt rum och såg dagarna gå.

Så uppsnärjd i det blå.

Halvt redhead!

2012-10-05 @ 17:41:00

Älskar nya hårfärgen!


Tips!

2012-10-02 @ 21:59:00
Här kommer ett litet tips på ett supergott och enkelt kvällsfika/mellanmål, som även funkar som frukost om man har tid!

Blåbärssmoothie
*
1-1,5 dl Alpro Soya Yoghurt Blåbär
* Ca ½ dl mjölk (häll lite på känn)
* En halv banan
* Ev. extra blåbär
Mixa allt med stavmixer och häll upp i ett glas.

Avokadosmörgås
*
1 avokado
* Keso
* Valfri sorts knäckebröd

Dela avokadon på mitten och ta ut kärnan. Använd tummarna för att ta bort skalet, eventuellt en kniv om avokadon är något omogen. Dela sedan varje bit avokado på mitten och skär upp i ca ½ cm breda skivor. Ta knäckebrödet, ha på valfri mängd keso och lägg sedan på avokadon. Klart!

Denna kombo är helt galet god och supernyttig!

 
 

jenfiiis @ instagram

2012-10-01 @ 18:16:28


RSS 2.0