31/12-11

2011-12-31 @ 16:29:56

Nu smäller det!


-

2011-12-30 @ 20:21:28

Finns ni, bloggläsare?

2011-12-30 @ 19:57:47
Det vet jag att ni gör, eftersom jag ser statistiken. Men tyvärr så får jag i stort sätt aldrig kommentarer, vilket är lite tråkigt tycker jag =( Har fått ca 2-3 st på en månad. Jag har varit lite dålig på uppdatering i omgångar men jag har faktiskt tänkt ibland att "men vem läser ändå?" haha! Så ville bara säga det mina kära, kommentarer någon gång ibland vore underbart, så jag blir mer motiverad att blogga!

Pussar



Dagens vill ha

2011-12-30 @ 19:48:41
Åh jag vill så gärna ha ett sminkbord! Tycker det är så fint =)
Har hittat lite olika prylar på Ikea som man kan trixa ihop till ett komplett sminkbord, men det kostar runt 2000:-. Får se till att vara riktigt snäll mot mamma så kanske jag kan flirta till mig det!

Här är ett exempel på ungefär hur jag vill att det ska se ut! Goosh

Today I'm wearing this

2011-12-30 @ 14:01:11


Godmorgon alla fina!

2011-12-30 @ 12:28:47

Sitter just nu och dricker en kopp kaffe och kollar på barnprogram med syrran haha. Hon frågade snällt och tittade på mig med valpögon, svårt att låta bli då haha :) senare ska jag ner på stan en sväng, men resten av dagen ska jag bara ta det lugnt med familjen och ha tacomys ikväll. Och tagga tills imorrn såklart!! Kommer bli grymt :D

Puss så länge


Godnatt

2011-12-30 @ 03:13:19

Det blev sen kväll för mig ikväll. Nu ska jag sova och förhoppningsvis drömma om en underbar pojke som börjar på bokstaven A. Puss


-

2011-12-30 @ 01:57:40

Mind your own business

2011-12-29 @ 20:39:11

Jag måste bara säga att jag är så fruktansvärt trött på människor som hela tiden ska berätta för andra hur de ska leva sitt liv. Som alltid ska få en att känna att man inte lever som man "ska". T.ex. så blir jag fruktansvärt irriterad på människor som ska hålla på och klanka ner på unga mammor, speciellt tonårsmammor, och säga att de "förstör sin ungdom", "förstör sitt liv", "förstör sina vackra kroppar" osv. Men vadå förstör sin ungdom, sitt liv? Vem har bestämt vad man ska och inte ska göra som ung? Finns det någon lagbok där det står att man inte lever livet om man skaffar barn som ung? Bara för att vissa människor tycker att man ska festa, vara singel och leva farligt när man är ung, så kanske inte alla tycker det? Vissa kanske alltid har drömt om att skaffa barn tidigt? Eller har alkolism i familjen och därför avskyr alkohol? Jag förstår inte varför vissa människor tror att de har rätten att ständigt döma andra efter deras beslut och hur de vill leva sitt liv. Självklart får man ha en åsikt om vad andra gör, men jag tycker att man kan hålla tyst om det om det är något negativt. Nu säger jag inte att jag är någon slags ängel som aldrig yttrar mig om hur andra lever sitt liv, för jag snackar också skit. Det gör alla. Men jag försöker iallafall alltid att inte döma folk och jag klankar sällan ner på andra just pga hur de väljer att leva sitt liv. Jag tycker att så länge man är medveten om att man ibland dömer folk lite för snabbt, så kan man försöka ändra sig och tänka på att inte göra det. Och det är precis det jag gör.

Jag fortsätter med unga mammor som exempel. Herregud vad jag beundrar dessa tjejer! Jag blir livrädd bara jag haft en dröm att jag varit gravid, för jag är absolut inte mogen för att ha barn än. Och jag tror att man måste vara ovanligt mogen för att ta ett sådant beslut som att behålla ett barn som ung. Sedan om man har gått för länge och inte har något val så är ju det än sak, men jag menar de som har ett val. Många pratar illa om just unga mammor, men det tänker jag aldrig göra. Jag förstår vad folk tänker när de säger att de förstör sin ungdom osv, men jag tycker inte att det är rätt att hålla på och säga så för det. För ens uppfattning om vad som är att leva livet och vad som är lycka är ju helt olika från person till person. Även om man alltid har drömt om att vara ung mamma och inte är rädd för själva graviditeten, så tycker jag det ändå är jävligt starkt att våga skaffa barn när man är ung på grund av precis det jag skriver om just nu. Alla fördomar. Alla hårda ord. Alla förväntningar, "du ska" och "du ska inte". Jag tycker det är fruktansvärt stark och modigt att våga göra det man vill trots att det sticker i ögonen på vissa andra. Nu menar inte jag att alla är emot unga mammor, men det är många som är det. Jag tycker vi istället ska uppmuntra dem för att de går den väg de vill i livet och skiter i vad som förväntas av dem!

Tänk om vi kunde slippa alla dessa meningslösa krav! =) Snälla sluta berätta för andra hur man "ska" leva. Alla behöver inte ta åt sig av det jag skriver, men vissa kanske. Vill du festa varje helg, gör det. Vill du ha mysiga hemmakvällar, ha det. Vill du sporta mesta tiden, gör det. Vill du jobba och tjäna pengar, gör det. Vill du bilda familj, gör det. Vill du skaffa massa djur, gör det. Osv,osv,osv... Men klaga inte på dem som inte väljer att göra samma saker i livet som du gör.

Det var allt jag hade på hjärtat!
Stay strong, It's your life and your decisions. Over and out ♥


<3

2011-12-28 @ 22:32:21

Tack så mycket babe för den fina julklappen! :D kommer användas väl!



@ SF

2011-12-27 @ 20:17:00

Sitter just nu på bion med min älskling och väntar på att de ska börja släppa in i salongen. Hoppas verkligen att filmen är bra nu då!!:D


Julklapp!

2011-12-27 @ 12:32:34

Tack så hemskt mycket arnis underbara familj för den fina julklappen! Fick även ett biokort som ska utnyttjas väl ikväll då jag och arni ska på bio och fira vår 9 månaders dag! Simon och ekarna ska vi se =)

Kram på er!


Juldagen

2011-12-26 @ 00:55:48

Har spenderat hela denna dag med min underbara pojke, men nu ligger jag tyvärr i sängen utan honom eftersom han är på Gefle dub. Jag ligger och lyssnar på stormen som är utanför, låter lite läskigt faktiskt haha. Typisk att det var dubstep ikväll då jag behövde min karl här bredvid mig extra mycket så jag kan somna tryggt!

Nä nu måste jag försöka sova ändå, ska nämligen upp med tuppen imorgon. Jag och Sanna ska vara på mellandagsrean tills det öppnar, gonna shop 'til we drop :D visar självklart vad jag köpt senare!

Puss!


Tips: grymma iPhone skal!

2011-12-25 @ 00:16:50
 
    
Åh, är sååå sugen på att beställa! Men man kan tyvärr bara beställa inom USA.
Jag vet inte om det finns någon butik/hemsida som återsäljer dessa. Någon som vet?
Dessa 4 grymt snygga skal är bara 4 av flera tusen som finns på sidan, coolness.
Tryck
HÄR för att komma dit.

Christmas gifts

2011-12-24 @ 23:10:40



Jag fick grymmaaa juklappar! Jag är supernöjd :D

Ögonskuggor från eleven.se
Parfympaket med bodylotion och duschgel, Beyoncé Heat Rush
Rakhyvel + 4 blad
3 ansiktsmasker
Världens sötaste nalle
Parfym Avril Lavigne Black Star
Duntofflor
Presentkort på Kicks, Makeup Store, H&M, Hemtex, Köpis och SF bio

Tack så jättemycket älskling och min familj + släkt för de fina julklapparna!
Nu är det bara att tagga mellandagsrean, ska shoppa looooossssssss!!
Hoppas ni haft en bra jul allihopa, för det har verkligen jag haft :)

/Jennifer


God jul!

2011-12-24 @ 17:58:58

Hoppas ni alla har en lika mysig jul som jag har!

Puss och kram


Dan före dopparedan

2011-12-23 @ 10:09:06

Hej alla fina!

Just nu ligger jag i sängen och drar mig, kan seriöst inte fatta att jag äntligen är ledig från skolan. Jag hade inget riktigt höstlov så jag har kört non-stop sedan vi började i augusti. Det har varit en tuff termin! Därför ska jag njuta extra mycket nu när jag har lov, bara göra ingenting! Såå härligt :)

Imorgon är det ju julafton som alla vet! Då ska jag vara med min familj här hemma också kommer det släkt hit. Även min pojke kommer vara här och äta julmiddag med oss, supermysigt! Hur ska ni fira er jul?

Pussar /J


Fly on the wings of love

2011-12-19 @ 21:14:05







EARLACE

2011-12-19 @ 20:42:06
"Ryktet säger att Earlace-trenden startade med att Rn’B-stjärnan Alicia Keys stylist såg en bartender i New York bära den häftiga hybriden av örhänge och halsband. Kort därefter plåtades Alicia för ett modemagasin bärandes earlaces, resten är modehistoria. Inte helt oväntat var vår stilfavorit Rihanna en av de första att haka på trenden."

Vad tycker ni om detta smycke? Jag tycker det är rätt ballt faktiskt, fast kanske inget jag skulle bära! Finns bland annat på Glitter har jag sett, om det kliar i era modeslavsfingrar ;)

   

Wooho!

2011-12-17 @ 18:02:17

Idag har jag ÄNTLIGEN lyckats göra en godkänd utbakad fläta i luggen! Problemet är att jag alltid försökt göra en inbakad men märkte idag att det är typ 10 gånger lättare att göra utbakad :D har fått damp och gett upp jämt men gav mig fan på att lära mig en gång för alla idag, och efter typ 15 flätor och massa värk i armarna blev det en bra! Shit vilken typisk tjej man är som blir så överlycklig av en sån sak haha (a)

Jag är hos mormor och morfar på middag nu och senare ska jag till min pojke och mysa. Hoppas ni får en fin lördagkväll allihopa!

Puss


3 priser!

2011-12-15 @ 17:00:39

Kom precis hem från Bävergalan, jag är väldigt nöjd! Min grupp vann bästa affisch, bästa trailer och bästa ljud!:D dock vann vi inte det stora priset bästa film, men det gör inget alls. De som vann det priset var värda det tycker jag, superbra film! Nu sitter jag och myser i soffan, ska kolla på Ghost Whisperer om en stund. Idag ska jag bara ta det lugnt, fast känns inte okej riktigt för känns som man alltid borde göra nåt skolarbete... Aja! Vi hörs nog senare, puss


Godnatt!

2011-12-14 @ 22:56:56
Nu ska jag sova, imorgon väntas Bävergalan! Äntligen!
Puss och kram


Simon och ekarna

2011-12-14 @ 21:16:53
Ser supermycket fram emot den 27e då jag och Arni ska se denna film! Verkar grym!


Love, that's the one

2011-12-14 @ 21:12:03

Colors of the wind

2011-12-14 @ 20:35:32





















weheartit.com

Skydda er med överfallslarm!

2011-12-14 @ 18:52:36

Hej alla fina! Jag tänkte bara tipsa er om en superbra app för iPhone som heter "överfallsskydd". Jag har den jämt när jag är ute och går själv i mörkret! Ska försöka förklara så gott jag kan hur den funkar.

Den funkar så att man under appens inställningar lägger in numret till 3 kontakter (tex mamma, pappa, bror) som kan hjälpa vid eventuell fara, samt väljer ett meddelande som då ska skickas till dem. T.ex. så har jag "Hjälp, jag blir överfallen!" som text. Om man har appen uppe när man är ute och går så kan man lätt trycka på en larmknapp om man plötsligt skulle bli överfallen. Om man trycker på larmknappen så tjuter det fruktansvärt högt (provade hemma) och det skickas sms med texten man har valt till de 3 kontakter som man valt. Med smset kommer också en länk till en GPS karta så personen som ser smset kan se exakt var man är någonstans. Hur bra som helst ju?!

Denna app kan också användas av de som är utsatta i sitt hem, då man kan stänga av själva "larmfunktionen" så det inte tjuter utan bara skickas sms om man trycker på larmknappen. På det sättet kan en släkting eller liknande snabbt komma och hjälpa.

Appen kostar 15kr men det var det lätt värt kan jag lova! Ger väldig trygghet när man t.ex. går ensam tycker jag!





Flickan och kråkan

2011-12-12 @ 18:33:36
Jag ser en bild av en flicka
med en skadskjuten kråka i famn
hon springer iväg genom skogen
så fort som hon någonsin kan

Och hon springer med fladdrande lockar
hon springer på taniga ben
o hon bönar och ber och hon hoppas och tror
att det inte ska vara för sent

Flickan är liten och hennes hår är så ljust
o hennes kind är så flämtande röd
kråkan är klumpig och kraxande svart
om en stund är den alldeles död

Men flickan, hon springer för livet
hos en skadskjuten fågel i famn
hon springer mot trygghet och värme
för det som är riktigt och sant

O hon springer med tindrande ögon
hon springer på taniga ben
för hon vet att det är sant, det som pappa har sagt
att finns det liv är det aldrig för sent









Julstök

2011-12-11 @ 23:27:58

Hej på er!

Hur har er helg varit? Själv har jag haft en fruktansvärt underbar helg med mitt hjärta. Den har bestått av massa mys och julstök! Vi har byggt ett pepparkakshus (satt förhållandet på prov ;)) och bakat pepparkakor och lussebullar. Avslutade helgen med att dricka glögg och se på Beck, underbart. Är utan tvekan lyckligaste tjejen på jorden tack vare my man! I freakin love ya!

Nu ska jag sova, nattinatti!


-

2011-12-09 @ 16:11:03


Just nu:

2011-12-07 @ 19:04:00

Myser med mina älsklingar!


Första riktiga snön!

2011-12-07 @ 14:59:40

Äntligen har det kommit snö som fått ligga kvar på backen! Här är utsikten från mitt fönster, huuur fint som helst. Som jag har längtat! :)


Lego House - Ed Sheeran

2011-12-06 @ 13:49:55


(Haha såå fult att Rupert Grint är med i videon! :D)

Go Amanda Fodell!!

2011-12-02 @ 21:27:15

Så j*vla grym! Måste lätt vidare :D

/Jennifer direkt från soffan!


RSS 2.0