Shopping!!!!

2011-10-27 @ 23:58:18

ÄNTLIGEN har jag fått shoppa kläder och skor som jag behöver. Senaste 2 månaderna har jag behövt lägga pengar på annat, typ smågrejer som man måste köpa men som är tråkiga, tex smink, hudkrämer osv. Men nu jävlar :D detta fick jag med mig vem:

Två skitsnygga t-shirtar, en oversize kofta, ett par vinterskor (!!!), vax, en ring och vantar som inte är med på bild!


Yo buddies!

2011-10-26 @ 22:04:26
Jag lever, hoppas ni inte blev oroliga igår när jag inte uppdaterade. Kunde ju legat död på mitt sovrumsgolv just nu, vem vet..

Men jag mår bra igen! Behövde dock dagen idag till att piggna till. Imorrn ska jag tillbaka till min APU på Vikingaskolan, klassen jag är med är såå gullig! När jag slutat så ska jag träffa min älskling eftersom det är våran 7 månadersdag imorgon!! Herregud vad tiden går. Vi ska strosa runt på stan hela kvällen och äta på nåt mysigt fik, det är ju nån specialgrej på stan imorgon så allt stänger 9. Perfekt för oss alltså!

Just nu sitter jag i en säng utan sängkläder och ska strax sova, detta bådar inte gott. Kom på att jag glömt båda mina kuddar i tvättmaskinen (f*ck)... så får se om de hinner bli torra tills jag ska sova. Annars blir det att ligga rak som en pinne på bara madrassen! Skön-t

Over and out!

D.ö.d.

2011-10-25 @ 19:45:44

Hej på er, allt bra med er? Själv har jag legat i sängen precis hela dagen och mått jätteskumt. Fryser och är varm på samma gång, känner mig konstig i magen och febrig. Kanske är nåt jag ätit, vet inte riktigt. Har lyckats få i mig en macka nu iallafall och lite godis för att få energi, men mår illa. Ska ner nu och ta mig en varm dusch iallafall och se om det känns bättre.. Detta bådar inte gott eftersom jag måste till skolan och skriva matteprov imorgon och jag missar dessutom min APU :( Så tråkigt..

Aja vi hörs senare om jag vaknar till liv.


Kaffemys med älskling!

2011-10-22 @ 19:09:01

<3


Sluta klaga på Gävle!

2011-10-22 @ 00:26:30
Usch vad trött jag börjar bli på folk som ska hålla på och klaga på Gävle och säga att det är världens sämsta stad. Nu syftar jag inte på några specifika personer, utan allmänt klagande människor som man stött på. Jag tänkte därför lägga ner lite av min värdefulla tid på att lista några av de saker som faktiskt är BRA med denna stad.

1. Det ligger grymt bra till i landet. Det är ungefär i mitten, fast till höger. Längst ner i Norrland. Detta gör att vi klassas som "norrlänningar", vilka enligt mig är allmänt störtsköna. Vi pratar ju inte som norrlänningar direkt (det tycker vi inte själva iallafall). Men det återkommer jag till senare. Tillbaka till vart vi befinner oss. Vi har nära till Stockholm, vilket är vår huvudstad så det är ju jävligt praktiskt må jag säga. Vi har även nära till Uppsala vilket är en grymt bra shoppingstad. Vi har egentligen inte särskilt långt till nånting, så länge vi inte vill åka typ längst upp eller längst ner i landet. Men det är inte heller värsta big deal tycker jag. Jag menar, bor man t.ex. i Malmö och vill åka till Arvidsjaur så kan man ju börja snacka långt på ett helt annat sätt än om man ska åka från Gävle till nån av de ställena. Ni hajar? Ayea bra. Mitten är soft.

2. Vi har sjuuukt bra väder i Gävle! Vi har väldigt tydliga årstider vilket är grymt tycker jag. Som exempel för att ni ska förstå vad jag menar så kan jag jämföra med t.ex. Gävles vinter och Göteborgs vinter. Vår vinter är väldigt kall med mycket snö och många minusgrader. Göteborgs vinter blir ofta slaskig pga att det inte riktigt blir lika kallt där på samma sätt, och det är ofta regnblandat snö som kommer. Slask är trist, tycker jag iallafall. Ska det va så ska det va, är det vinter ska det vara riktig vinter. Samma så hör jag många som klagar på att det skulle vara skönare att bo i typ Skåne på sommaren för det är så varmt och skönt där. Men då kan jag berätta för er kära vänner, att jag har faktiskt varit i Skåne på sommaren. Och därför vet jag att den enda skillnaden mellan södra Sverige och mellersta Sverige på sommaren är att luften är fuktigare i söder så det känns varmare, även fast temperaturen är i stort sätt densamma. Så var det iallafall när jag var där. Jag tyckte luften var asjobbig där nere och längtade hem till den älskade Norrlandsluften. Tror ni hajat grejen om vädret nu.

3. Här kommer jag tillbaka till Gävle dialekten. Även fast vi inte pratar norrländska så har vi ändå en sjukt skum dialekt som är något åt det norrländska hållet om man måste klassicifera den. Här i Gävle säger vi bland annat "furt" istället för fult, "hövve" istället för huvud och "ingenstansch" istället för ingenstans. Vart en Gävlebo än åker i Sverige, så förstår folk vad vi säger eftersom vår dialekten ändå är neutral. Men den är ändå speciell på nåt sätt, man typ älskar och hatar den på samma gång haha.

4. Shoppingen är helt okej. För att vara en ganska liten stad så tycker jag att Gävle har lyckats ganska bra med butiker osv. Visst kan man klaga på att t.ex. Zara, TopShop osv inte finns, men vafan.. Hur kul vore det att åka iväg till andra städer och storshoppa om de affärerna som finns där ändå finns hemma?

5. Folk är faktiskt trevliga här! De som säger annat har nog inte varit i många städer i detta land. Det kanske inte jag heller har, men tillräckligt många iallafall för att förstå att Gävles beflolkning är allmänt trevlig. Vi ursäktar oss när vi går in i främlingar (händer inte i t.ex. Stockholm), är trevliga mot turister (händer inte heller i t.ex. Stockholm), försöker vara trevliga mot folk på fester osv. Jag säger inte att det snackas mindre skit osv i Gävle än någon annan stad, men det snackas heller inte mer som vissa verkar tro.

6. Vi har en sjukt fin hamn. Visste ni att Gävle var känd för sin båthamn förut? Det fraktades jättemycket industrivaror hit med båt. Kan inte så mycket om det men vet att vårt vatten har används flitigt en gång i tiden. Lite synd att det faktiskt inte gör det längre. Jag tycker det är så sjukt fint på Gävle strand och Alderholmen! Plus att även fast vi har hamnen mitt inne i stan och bor relativt nära vatten, så blir luften inte fuktig och äcklig vilket är asbra.

7. Vi bor nära en av Sveriges största shoppingcenter, vilket är Valbo köpcentrum.

8. Vi bor nära en rättså bra djurpark, Furuviksparken. Det blir aldrig riktigt samma hysteriska folkmassa där som det kan bli på t.ex. Grönan eller Liseberg. Det kan faktiskt vara skönt att strosa runt en dag i Furuvik med familjen och kolla på ganska ointressanta djur. Faktiskt!

Sen finns det ju såklart dåliga saker med Gävle med, t.ex. arbetslösheten och att folk inte kan högerregeln (!!!!) Skämt åsido. Men det ska vi inte fokusera på nu för det här var ett positivt inlägg om vår lilla stad GäVlEBorG :D

psst, har ni läst ända hit är ni trogna bloggläsare, eftersom jag skriver detta kl 00:26 på natten och känner att jag är lite dryg.

Glömde nästaaan vår fina Gävlebock! ;)

Vart är världen påväg?

2011-10-19 @ 10:47:24
Fick så fruktansvärt ont i magen när jag såg den här videon. Finner inga ord.

Tryck på länken här nedanför för att komma till videon, du måste vara inloggad på Facebook för att se den.

http://www.facebook.com/groups/262651577113383/members/#!/photo.php?v=291952284167596

Just nu

2011-10-18 @ 12:41:07

Högläsning på svenskan, min lärare har gjort ett bildspel med bilder från Italien och läser Romeo och Julia hahaha :D så söt!


Tjiinare!

2011-10-17 @ 18:28:50

Nu ska jag jobba matte, fml. När jag är färdig så är det iallafall dags för ensam mamma söker som vanligt på måndagar :D

Dagens look:


Nu myser vi järnet!!!!!!!!

2011-10-14 @ 20:03:53


Dagens fail!

2011-10-14 @ 17:59:20

Whoopsi.....


Mysfredag

2011-10-14 @ 16:11:11

Kom precis innanför dörren efter en dag i skolan med mycket flitigt arbete! Det var nämligen sista dagen idag att förbereda inför öppet hus, så det blev mycket jobb med smådetaljer idag, blev knappt nån rast. Men nu är jag som sagt äntligen hemma, och ska nog ta mig en kopp kaffe/té och en macka och vila lite. Senare ikväll ska jag till Annie för en myskväll med tjejerna :) lookin forward to it!

Dagens outfit är självklart mysslappfredagskläder ;)


Just nu: uppdate från sängen

2011-10-13 @ 21:28:29

Ligger här nu med en stooor kopp chai té, kollar på lyxfällan och hör ljudet av Albin som sitter och knaprar i sig mat i buren. Skön kväll!


Titta vad kult jag har!

2011-10-12 @ 23:59:57

Lol xD


Ny iPhone uppdatering!

2011-10-12 @ 21:48:38
Kolla vad grymt det blev med nya uppdateringen när man skriver till folk som också har en iPhone! Det blir som en chatt så man kan se när den andra håller på att skriva, asnice hahaha! :D Det finns även nya fotofuktioner så man kan redigera bilder direkt när man tagit dem osv, aaaaaaaaaawesome! Alltså inget slår iPhone, är helt exalterad nu!

För att uppdatera så kopplar du bara in mobilen i datorn som vanligt och uppdaterar via iTunes :D



Världens godaste!

2011-10-12 @ 21:44:06
Har ni smakat nya Pollypåsen? Jag och mamma sitter och äter den nu, asgott :D Saltlakrisen var bäst!


Håkanälskare, se hit!

2011-10-11 @ 13:54:00

Tryck HÄR för att komma till den underbara dokumentären som sändes på SVT2 i fredags. Önskade att varje minut kunde vara längre ♥


Världens skönaste musikvideo!

2011-10-10 @ 19:55:13
Har sett denna typ hundra gånger men den är så jävla skön hahaha. (Förutom blondinen mot slutet som förstör allt)



HAHAHAHA

2011-10-10 @ 17:27:02

Nyblivna föräldrar!

2011-10-10 @ 17:03:18
Här är resultatet av mitt och Arnis hemliga uppdrag i fredags, en 5 veckor gammal hamsterunge :D Köpa honom var en av de mest random saker jag gjort hahaha! Hur fin som helst iallafall, och Albin blev namnet. Välkommen till familjen! ♥





Mobilblogg = bugg

2011-10-10 @ 12:46:42

Hej alla fina!

Har försökt mobilblogga hela helgen nu men blogg.se appen verkar ha fått nå bugg? Det går iallafall inte att publicera inlägget när jag skrivit färdigt hur jag än gör. Känns något drygt eftersom jag var överlycklig över att det funkade tidigare :(

Sitter i skolan nu och har projektarbete inför öpphet hus. Kunde haft roligare faktiskt. När jag kommer hem så ska jag göra en sak som jag inte kan säga än eftersom jag inte hunnit avslöja vad mitt och Arnis hemliga uppdrag var i fredags ;) Lovar att skriva om det när jag kommer hem iallafall! Längtar verkligen tills denna skoldag är slut, fruktansvärt segt.

Hörs sen homies


@ skolan

2011-10-07 @ 12:17:43

Sitter i loodarsofforna i skolan nu med mina "kära" vänner ;)

På förmiddagen hade vi skolfoto, usch.. Känns som jag såg helt trött ut. Får hoppas att åtminstone gruppfotot blev bra. Vi har precis ätit lunch iaf, bajsstark kebab. Stackars min IBS mage :( vi har engelska om en kvart och ska typ se nån film om nån skolmassaker?

När jag slutat ska jag äntligen få träffa min älskling! Vi ska på ett hemligt uppdrag som jag ska avslöja senare vad det är ;)

Puss och kram!

Här får ni en bild på Matilda så länge:


Idag följde dessa med mig hem!

2011-10-06 @ 20:57:32
Supersköna och varma. Perfekt att ha när man typ bara går till Ica och sådär i vinter.
Från Din Sko, 199:-

Dock sjukt illa att jag behövde storlek 35 hahaha.. ibland skäms man






                         


-

2011-10-06 @ 20:34:33
Här kommer lite bilder från friluftsdagen! Det var faktiskt ganska mysigt och vi hade riktigt tur med vädret!














Redo!

2011-10-06 @ 08:20:45

Sitter hemma nu och är redo för friluftsdag (så redo man nu kan vara)? Haha :D snart kommer mormor och hämtar mig, sen svänger vi förbi Sanna och hämtar upp henne med. Sån jäkla tur vi har som får skjuts dit, typ hundra mil från hållplatsen till hemlingby? Okej, inte riktigt, men nästan ;)

Gjorde nyss lite varm oboy i en termos för första gången sedan lågstadiet, lite småmysigt faktiskt! Nu ska jag ner och klä på mig så vi hörs senare!

Puss och kram


Välkommen hit!

2011-10-05 @ 22:17:38
Som ni ser har jag bytt bloggsida från devote.se till blogg.se. Största anledningen till det var att devote.se appen inte funkar för mig, vilket är lika med noll mobilbloggning. Men nu har det ju (som ni alla säkert hört) kommit en blogg.se app. Jag provade den för någon dag sedan och blev överlycklig när det funkade haha! Har bloggat här på blogg.se förut så jag var bara halvt ångestfylld över att byta. Jag tänkte testa blogga här i typ en vecka eller så och se hur det känns.

Den riktiga bloggningen får nog komma igång imorgon för nu måste jag sova. Har friluftsdag i Hemligby imorgon... Är lite skräckslagen inför detta om jag ska vara ärlig eftersom det tydligen ska vara både nåt orkanliknande och spöregn imorgon. Får hoppas jag överlever... ;)




Testar mobilbloggning

2011-10-04 @ 23:23:13

Helluuu


RSS 2.0