New in

2012-02-29 @ 18:02:08

Detta fick följa med mig hem från stan idag, lite småprylar. Blev glatt överraskad när jag hittade två parfymprover i min påse från Kicks, var in där en snabbis och köpte vax. Så det får bli dagens tips, gå till Kicks om ni någon gång snart ska köpa skönhetsprylar så får ni två prover från Escada!


Cupcakes

2012-02-28 @ 20:49:39

Bakar cupcakes med bästa brudarna


Morgonmys

2012-02-28 @ 11:29:28

Ligger och myser med min älskling innan han sticker iväg på studentkryssning! Hoppas han får det gryyymt kul :D ikväll vankas det mys med tjejerna för min del, ska ha bakkväll med Sanna, Annie och Matilda. Kommer bli grymt, har saknat dem galet!

Nu ska jag fortsätta krama om min prins, puss


iPhone ♥

2012-02-27 @ 16:27:10
Alltså att man kan bli så glad över materiella ting?? Jag har haft en Nokia C5 i över en månad nu som lånemobil, och det mest intressanta jag kunde göra på den var att spela Citybloxx. Så nu är jag mer än lycklig att ha fått tillbaka min iPhone som ni säkert alla förstår. Nu är jag mig själv igen, pjjiiiiip. Väntar även på leverans av displayskydd och nytt skal som ska komma i veckan. Sitter och bara myser i mitt lyckorus. Plus att det även är min och Arnis 11månadersdag idag så jag ska hem till honom och mysa sen ♥


Det godaste som finns

2012-02-21 @ 23:42:37
Alltså... frukt ♥








-

2012-02-20 @ 18:30:43

Hej!

Kom på att jag glömt att berätta här varför jag typ inte bloggar haha. Jag har haft min mobil på lagning i ca 3 veckor nu så har inte kunnat mobilblogga alls, vilket brukar stå för iallafall 60% av mina inlägg. Jag längtar nå fruktansvärt efter min bebis :'( buhu. Jag verkar typ aldrig få tillbaks den... jävla strul hela tiden.

Jaja men nu vet ni iallafall! Jag tycker inte så mycket om att sitta vid datorn på fritiden därför jag inte orkat blogga. Nu ska jag spela sims haha! Pussspuspuspsupusussspuss


Big Brother 2012

2012-02-18 @ 19:48:21
Som många säkert har sett så har det publicerats på Big Brothers hemsida redan nu vilka som ska vara med i år. Jag måste säga att jag är grymt besviken! Inte för att vara fördomsfull att alla kommer vara tråkiga men det var alldeles för många gamla..? Jag vill inte se 2barns mammor och 36åringar som är arbetslösa eller socionomer. Hade verkligen hoppats på att det skulle vara unga och intressanta folk i år som kanske kan spåra lite på festerna så det är värt att titta. Men ja, förhoppnings så kommer det väl kanske in någon rolig joker eller mullvad eller vad det kallas. Den enda intressanta som ska vara med är dock Hanna Viderstedt, vi får la se hur det går haha.

Vad tycker ni om de nya deltagarna utifrån det ni sett? Har ni inte sett dem än så klicka här.


Nostalgi på hög nivå

2012-02-17 @ 20:22:33
Se och njut alla 90talister!


































Fredag

2012-02-17 @ 18:06:16

Bild från förra våren, vill ha vår nuuu!

Ligger nu i sängen och lyssnar på gamla låtar som jag glömde fanns. Ikväll väntas myskväll med Annie och Sanna. Vi hade tänkt dra ut men som vanligt finns det inget, the tough life of the underaged people haha. Som tur är så fyller jag 18 om nästan exakt 2 månader så min väntan tar snart slut. Just nu känner jag lukten av mat vilket känns väldigt trevligt då jag vet att vi ska äta en jättemysig och god fredagsmiddag idag. Det gör min familj nästan jämt på fredagar. Idag blir det fläskfilé med rödvinsås, bea och pommes. Yum!

Vad ska ni göra ikväll?

Kramar

Pettson och Findus

2012-02-16 @ 18:03:59


I brist på annat roligt sitter jag just nu och spelar Pettson och Finus, i Mucklarnas värld haha! Hade glömt bort att det faktiskt finns något som heter datorspel som man tyckte var superkul när man var liten. Jag fick iden igår när jag och Arni hittade mitt gamla datorspel Ronja Rövardotter och började spela det. Har ni några tips på roliga barnspel? :D

Förresten, fin gubbe jag har va?

-

2012-02-13 @ 22:48:40

Hej alla fina!

Inför alla hjärtans dag imorgon
så måste jag bara säga att jag är sååå less på folk som sitter och klagar över Facebook att de inte har någon pojkvän/flickvän nu runt alla hjärtans dag. Jag menar, har ni inte någon alls ni älskar i erat liv? Måste man spendera alla hjärtans dag med en pojkvän/flickvän? Är man dömd att vara forever alone annars, haha? Tycker det är så drygt när folk tycker synd om sig själva. En sak om man skriver på skoj och verkligen menar det på skoj, men vissa är ju seriösa..? Förra alla hjärtans dag t.ex. var jag singel, men då bakade jag och mamma en jättegod tårta som vi bjöd resten av familjen på och vi hade det jättemysigt tillsammans. I år tycker jag såklart att det känns mysigt att ha en pojkvän att fira med, men jag skulle samtidigt inte sitta och tycka synd om mig själv om jag inte hade det! Alla hjärtans dag handlar om all sorts kärlek, inte bara den man känner till en partner. Så snälla, sluta deppa och visa någon annan i er närhet att ni älskar dem istället!

Med det sagt så kan jag berätta att jag precis har gjort färdigt en lyxig efterrätt som jag ska bjuda min man på imorgon! Kan dock inte skriva vad det är då det är en överraskning och han kan läsa detta, hihi. Jag ser verkligen fram emot en mysig kväll tillsammans med den bästa som finns ♥

Hoppas ni får en fin alla hjärtans dag!



2012-02-13 @ 22:27:56

Om mig

2012-02-07 @ 01:24:10
JENNIFER AMANDA DELIN


Gillar: Fredagar, parfymer, shopping, bra serier, sola, mysiga sommarkvällar med grillad mat och skratt. Medmeeera!
Gillar inte: Manipulativa människor, avskyr dessa vidriga varelser. Sen en sak jag inte gillar är friluftsliv (skridskoåkning, skidåkning, bergsklättring, skogsvandring)... ryser bara jag tänker på det.
Blir glad av: Strosa runt på stan, fika på café, umgås med min underbara pojkvän, tjejkvällar, bebisar, hästar, kung hellström. Min morfar!! Listan kan göras lång.
Favorit klädkedjor: H&M, Gina Tricot, TopShop, Monki, Weekday
Läser: Arbetarbladet. Allt onödigt crap på Facebook. Bloggar.
Lyssnar på: Allt möjligt... Det skiftar lite i perioder. Avgudar Promoe och Timbuktu. Lite dubstep, lite akustiskt, lite poprock. Skulle kunna dö för Håkan. Typ.

Dricker: Vatten, kaffe, te, cola, vin
Äter: Mammas mat <3 Men väljer jag själv blir det yoghurt i mängder, och typ avokado. Och fruktsallad. HAHA.
Doft: Som jag gillar? Arni (!), nytvättat, hallon, vattenmelon, nybakat bröd
Smink: Concealer och puder, ibland foundation. Mascara och ögonbrynspenna, ibland liquid eyeliner och/eller ögonskugga.
Skor: Är converseslav som resten av svenska befolkningen, gillar även boots så länge de inte är så himla maffiga, typ som Dr.martens klarar jag inte av. Vad det gäller klackisar så gillar jag mer att titta på och (ibland) köpa dem än att gå i dem då jag lätt får ont i fötterna och benhinnorna om jag inte har skor med ordentlig sula. Tycker inte om att vara barfota i skor, knappt ens på sommaren. 

Vad klär du dig helst i: Utomhus: svarta ganska höga jeans och någon lite lösare t-shirt/tröja. Inomhus: mjukisbyxor och någon skön tröja, typ randig.
Sparare eller slösare: Har jag pengar så spenderar jag dem, men med gott samvete då jag sparar 150 kr av mitt studiebidrag varje månad på ett sparkonto. Försöker dock att inte göra av med alla pengar för tidigt då man kan behöva akut senare, clever girl!
Morgon – eller nattmänniska: inget av det tror jag? Jag gillar dagen
Favoritgodis: Något fruktigt blandat med saltlakrits. Och twix, med det tål jag tyvärr inte.
Favoritfilm: HP, Titanic, Beck, Så som i himmelen, Mean Girls. Spirit och Lejonkungen (hihi)
Drömyrke: Inte en aning! Trodde jag ville bli fotograf men det märkte jag tidigt att jag hade fel om. Just nu har jag funderingar på polis. Tidigare har jag velat bli entreprenör, caféägare, musiker... och när jag var liten ville jag bli konstnär!
Syskon: Kristoffer 21, Linnea 12 och Hannah 3
   
Pojkvän: Ohyes <3
Drömpojkvän: Utan tvekan den jag har. Och det måste jag få säga utan att någon suckar och tycker det är klichéaktigt. Han är verkligen mer än jag någonsin drömt om. Vi skrattar och har roligt tillsammans. Han får mig att känna mig lugn och trygg. Han respekterar mig mer än någon annan människa någonsin har respekterat mig. Han dömer mig aldrig, utan är fruktansvärt förstående. Han har de finaste bruna ögon jag någonsin sett. Han värderar samma saker som jag. Han älskar att mysa och ta det lugnt. Han har inga krav på mig förutom att jag respekterar honom så som han respekterar mig. Han älskar mig som jag är. Han säger att jag är vacker till och med när jag inte har smink och världens påsar under ögonen, eller när jag gråtit och har fullt med mascara i ansiktet. Han lyssnar alltid när jag har något att säga. Han är fruktansvärt omtänksam. Han ser på mig på ett sätt som ingen annan gjort förut. Skulle kunna skriva hundra mer saker... Vad finns det att inte älska? Han är perfekt, för mig.

Hur många barn vill du ha: 2-4
Favorit årstid: Jag älskar den delen av hösten som är i Oktober. Då det är fullt av färg överallt och sommarfukten försvinner och luften börjar bli frisk och klar. Jag älskar att dra ett djupt andetag av riktigt frisk, lite småkall luft. Men tyvärr så tycker jag inte alls om resten av hösten då det är mörkt och trist, så jag måste säga sommar. Speciellt tidig sommar, typ i Maj. Då är det perfekt! Inte för varmt och inte för fuktigt, men ändå långa ljusa dagar med mycket sol. Blev nästan poetiskt nu!
Vårplaner: Fylla 18, fira 1 år med Arni, söka sommarjobb, förhoppningsvis ta körkort, sola så fort solen kommer fram!
Favoritväder: Helt klar himmel med sol, frisk luft och nästan vindstilla. Är man inne och myser tycker jag dock mest om regn, hihi
Spelar du instrument: Har gett ett försökt både på gitarr och keyboard, men jag är så fruktansvärt ivrig och ska kunna direkt, annars blir jag sur och lägger av haha. Vilket är anledningen till att jag idag inte spelar instrument.

Gillar du att sjunga: Ibland när jag är ensam kan jag sjunga om jag lyssnar på musik. Är dock tondöv.... hahaha. Jag har velat kunna sjunga i hela mitt liv, har typ alltid drömt och fantiserat om det men det är inget jag kan göra nåt åt eller träna upp tror jag då mina stämband suger. Hade jag kunnat sjunga hade jag nog gjort det typ hela tiden när jag var ensam.
Humör just nu: Lite trött, men vill ändå inte sova än. Känner mig lite sådär lagom glad, som man brukar känna sig när man bara degar framför la computer.

Det här får mig att skratta...

2012-02-06 @ 23:18:49
...vaaaarje gång! Hahahaha :D The message is kinda clear!


Glöm aldrig...

2012-02-03 @ 20:35:23
...att du är den finaste på hela jorden för mig! Jag älskar dig! ♥


Some shopping

2012-02-03 @ 20:17:29

Var i köpis igår med Arni och detta är vad jag fick med mig hem! Inte mycket för ögat kanske men jag är nöjd! Köpte även en tröja från bikbok som jag tyvärr inte har någon bild på. Jag hade som mål att köpa skinnjacka och det hade jag turen att hitta, den sista i min storlek, pjuuuhhh... Ikväll är tanken att mamma ska färga mitt hår så jag äntligen blir av med utväxten =)

Vad ska ni göra ikväll?

Pussssar

Grattis syster 12 år!

2012-02-01 @ 19:10:02
 
Liten blir stor... kan inte förstå att du redan är 12 år min ängel.
Tänk om du bara visste hur mycket jag saknar dig ♥ Min solstråle.
Jag älskar dig föralltid!


RSS 2.0